Πολο Ελλαδα Ιταλια : Φήμες (27/7): «Προβληματισμός με Μάνταλο στην ΑΕΚ - Εχει ... : «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα».

Πολο Ελλαδα Ιταλια : Φήμες (27/7): «Προβληματισμός με Μάνταλο στην ΑΕΚ - Εχει ... : «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα».. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα. Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης.

Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Εβερτον-Λίβερπουλ 2-2 - Sportube
Εβερτον-Λίβερπουλ 2-2 - Sportube from sportube.gr
«δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου…

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα. Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα».

«δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης.

Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα ...
Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Μόνο αν πάρουμε εκατομμύρια θα ... from kitenimerosi.gr
Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα.

Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης.

Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα.

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα.

Ολυμπιακός: Ανέβασε το βίντεο με τον Γκιλιέρμε να δείχνει ...
Ολυμπιακός: Ανέβασε το βίντεο με τον Γκιλιέρμε να δείχνει ... from fws.gr
Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα. Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. «δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης.

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης.

«δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα». Εξαιρετικό σερί με 4 συνεχόμενα γκολ έκανε η εθνική πόλο ανδρών της ελλάδας στο παιχνίδι με την ιταλία και απέκτησε προβάδισμα. Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης. Τρίτη, 27 ιουλίου 2021, 09:30 η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα (ερτ3) την ιταλία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ολυμπιακού τουρνου… Η προσέλευση των θεατών στα γήπεδα του τόκιο έχει απαγορευτεί για υγειονομικούς λόγους εξ αιτίας του κορονοϊού, επομένως η παρακολούθηση των αγωνισμάτων θα γίνεται μόνο τηλεοπτικά. Οι ολυμπιακοί αγώνες του τόκιο ξεκινούν την παρασκευή 23 ιουλίου με την τελετή έναρξης. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ελλάδα και την ιταλία, για τον δεύτερο αγώνα του πρώτου ομίλου στο ολυμπιακό τουρνουά του πολο. Το τουρνουά θα μεταδοθεί από τα. Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο, που θα ξεκινήσουν στις 21 ιουλίου με το αγώνισμα του ποδοσφαίρου γυναικών και θα ολοκληρωθούν στις 8 αυγούστου, με την τελετή λήξης.